Winst in thuiswedstrijd PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator
zondag 19 februari 2017 15:38
.
De korfballers van Aladna/De Issel hebben de thuiswedstrijd tegen Melynas met 14-11 gewonnen. Aladna/De Issel begon goed aan de wedstrijd tegen de fusieclub uit Eerbeek en Brummen en nam vrij snel een 4-1 voorsprong. Melynas kwam daarna beter in de wedstrijd terwijl het bij Aladna/De Issel in die fase juist wat minder soepel verliep. Melynas kwam op gelijke hoogte en nam halverwege de eerste helft een 4-6 voorsprong. Aladna/De Issel had moeite om goede aanvallen op te zetten. Dat veranderde richting het einde van de eerste helft en de stand weer gelijk werd getrokken, 6-6. Bij de rust stond Melynas toch weer op voorsprong, 6-7. Aladna/De Issel kwam goed uit de kleedkamer en nam een 9-7 voorsprong. Lang kon Aladna/De Issel niet genieten van deze voorsprong want Melynas trok de stand gelijk, 10-10. Met nog 15 minuten te spelen, bij een stand van 11-11 hadden beide ploegen moeite om tot scoren te komen. Het was Aladna/De Issel dat als eerste weer de bal door de korf wist te krijgen om kort daarna ook de 13-11 te maken. In de slotminuut kwam aan alle onzekerheid een einde toen met een schot van afstand de 14-11 op het scorebord kwam, wat tevens de eindstand werd.
Laatst aangepast op maandag 15 mei 2017 09:06