Geslaagde toernooiendag bij Aladna PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator
zondag 03 april 2016 10:14

Geslaagde toernooiendag bij Aladna

Ook dit jaar heeft korfbalvereniging Aladna weer deelgenomen aan de toernooiendag van de aaltense basisscholen. Donderdag 31 maart waren er ruim 60 kinderen van verschillende aaltense basisscholen aanwezig op het korfbalveld aan de Bocholtsestraatweg. Aladna kreeg, naast vrijwilligers van de eigen vereniging, hulp van leerlingen van het Graafschap college. Het was de hele dag mooi weer en er hing een goede sfeer op het veld. Naast een korte training werden er wedstrijdjes gespeeld. Na een vermoeiend spelletje korfbal was er ranja voor de kinderen. Uiteindelijk was er een terechte winnaar die het korfbalspelletje al aardig onder de knie had. Alle kinderen krijgen de mogelijkheid om de komende weken gratis mee te trainen bij Aladna.

Laatst aangepast op maandag 26 september 2016 13:29