Gezellig sporten bij Korfbalvereniging Aladna in Aalten.

In deze tijd dat steeds meer mensen zich alleen kunnen vermaken met, bijvoorbeeld: computerspelletjes en de individuele sport, is het juist belangrijk om ook in groepsverband te kunnen functioneren.
Korfbal biedt een plezierige manier om in teamverband een sport te bedrijven. Samen spelen in een team en functioneren in een groep betekent elkaar leren accepteren. Korfbal levert hieraan een wezenlijke positieve bijdrage.

Het bijzondere van korfbal is dat jongens en meisjes, mannen en vrouwen samen in een team spelen. Weliswaar krijgt iedereen een tegenstander van dezelfde sekse, maar de gemengde samenstelling is uniek op sportgebied.

Wanneer is er training?

Op donderdagavond

Zaalseizoen:  18.00-19.00 uur Sporthal Schaersvoorde, Landbouwstraat 1 Aalten

Veldseizoen:  18.15-19.15 uur veld KV Aladna, Bocholtsestraatweg 69 Aalten

Junioren/senioren (15 jaar en ouder)

Op donderdagavond

Zaalseizoen: 19.00-20.30 uur Sporthal Schaersvoorde, Landbouwstraat 1 Aalten

Veldseizoen: 19.30-21.00 uur veld KV Aladna, Bocholtsestraatweg 69 Aalten

Wilt u een keer een training bijwonen?

Wilt u lid worden?
Download het inschrijfformulier hier en lever deze in bij de train(st)er.

Contributies

Senioren : € 14,50

Junioren : € 9,00

Aspiranten : € 7,50

Pupillen : € 6,25

Kangoeroeklup : € 4,25

Overige leden : € 5,00

Overige leden met training : € 9,00

Als lid van korfbalvereniging Aladna gaat u een verplichting aan per verenigingsjaar(1 juli tot en met 30 juni). Opzeggen dient u schriftelijk te doen voor 1 juni.